0306562550 | Van Hardenbroeklaan 17, 3981 EN Bunnik

Goedendag

Welkom bij Slagerij Lotgering! Hier vindt u in het kort allerlei producten die wij u te bieden hebben voor de feestdagen of een gezellige activiteit. Heeft u speciale wensen, stel uw vraag dan aan onze slager of neem gerust contact op via ons contactformulier→.

Bekijk de KerstlijstFotoalbum

Gourmet, Fondue & Steengrill

Wilt u dit jaar gezellig gourmetten met de feestdagen? Dat kan uitstekend met ons kwaliteitsvlees precies zoals u het wilt hebben. Rond de feestdagen ligt onze toonbank vol met allerlei lekkernijen voor op de gourmet, steengril of de fondue. U kunt uit ons brede assortiment met vleesspecialiteiten zelf uw gourmetschotel samenstellen of een door ons mooi opgemaakte schotel bestellen. Kijk voor de mogelijkheden in onze folder of kom gerust langs en stel uw vragen aan de slager.

Rond de feestdagen is de drukte groot en adviseren wij u dan ook vroegtijdig te bestellen om er zeker van te zijn dat uw producten er zijn.

Wild en gevogelte

Ook dit jaar zijn er in onze slagerij weer volop wildspecialiteiten te verkrijgen. Malse hertenbiefstuk, heerlijke hazenrugfilets, mooie parelhoenfilets en nog veel meer. Bekijk de folder voor ons complete aanbod wild en gevogelte van uitsluitend topkwaliteit vlees.

Bekijk de Wildlijst

Tamme konijnenbout bij Slagerij Lotgering

Rollades

Uiteraard vindt u naast ons gourmetvlees ook een uitgebreid assortiment vers vlees in onze winkel. Een heerlijke rollade (filet, procureur, runder of kip) ter plekke voor u gemaakt, een mals stuk rosbief, vers afgesneden tournedos en nog veel meer. We hebben alles ruim voldoende op voorraad. Bestellen is daarom niet nodig maar bij een rollade wel vlotter.

Runderrollade bij Slagerij Lotgering

Salades

Ook voor salades en mooi opgemaakte saladeschotels met vleeswaren en salades uit eigen keuken bent u bij Slagerij Lotgering bij het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan kipsalade, zalmsalade, eiersalade of vleessalade uit eigen keuken of een luxe opgemaakte saladeschotels met beleg uit eigen keuken. Voor meer informatie klik op Salades →

Luxe_vleesschotel_Slagerij_Lotgering

Tapas plateau

Nieuw bij ons verkrijgbaar, het plateau vol met lekkernijen! Een uitgebreid assortiment van minimaal 32 verschillende koude lekkernijen gepresenteerd op een lang houten plateau. Dat is weer eens iets anders!

Het standaard assortiment omvat: rauwkostsalade, toastsalade, tapas, antipasti, vis en kaas en nog veel meer! Daarnaast worden twee soorten brood bijgeleverd wat bij elkaar een royale maaltijd vormt. U zet het plateau op tafel en het genieten kan meteen beginnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag er naar in één van onze filialen. Bestel minimaal 5 dagen van te voren. Lees meer →

Tapas plateau bij Slagerij Lotgering

Party-Pan

Nieuw bij ons is de Party-Pan met lekkere warme hapjes uit eigen keuken geserveerd in een grote verwarmde Party-Pan! Snel, gemakkelijk en lekker voor feesten en partijen.

Hoe werkt het? U besteld bij ons het Party-Pan menu met hapjes en krijgt de pan gratis te leen. Ongeveer 60 minuten voor gebruik aanzetten (elektrisch). Daarna op de “warmhoudstand” zetten en u heeft heerlijke warme hapjes.

Wat krijgt u?

  • Gebruik Party-Pan,
  • ± 120 stuks warme hapjes uit eigen keuken,
  • Bestaand uit 6 soorten. Bijv. sparerib kluifjes, snack balletjes, grillworst kaas schijven, mini kip kluifjes, sateetjes enz.

Lees meer →

Back to Top