Bunnik: 030 6562550 | Nieuwegein: 030 6014960

Waar zit wat?

Bent u benieuwd waar uw stukje vlees vandaan komt? Druk dan bijvoorbeeld op de filter ”Rundvlees” en bekijk de foto ”waar zit wat”. Vervolgens kunt u voor extra informatie over dat stuk vlees klikken op het betreffende product.

Klik

Bedrijfsmotto van Slagerij Lotgering

Als gildeslager bieden we u producten die we van het begin tot het eind begeleiden. Hoe groter het stuk van het dier is dat je moet bewerken, hoe beter de kwaliteit ingeschat kan worden. Ook omdat de smaak beter is wanneer de kwaliteit het best is, beoefenen we de ambachtelijke bewerking van het vlees nog altijd bij Slagerij Lotgering.

Naast de slagerij met worstmakerij verzorgen we ook catering, koudbuffetten, barbecuefeesten, belegde broodjes, fondue-, gourmet- en saladeschotels. We leggen de nadruk op service, alles is eigenlijk mogelijk, als het maar op tijd aangegeven wordt.

Door regelmatig cursussen en trainingen te volgen, blijven de werknemers en werkgever voortdurend op de hoogte van het vakgebied. We proberen de kwaliteit van onze producten op een constant hoog niveau te houden. Om dit niveau te toetsen doen wij met grote regelmaat mee aan vakwedstrijden van o.a. het Worstmakersgilde, wat tot op heden onze goede smaak en vakmanschap heeft bewezen.

Contact Bunnik

Van Hardenbroeklaan 17, 3981 EN Bunnik Phone: 030-6562550

Contact Nieuwegein

Makadocenter 23, 3431 AW Nieuwegein Phone: 030-6014960
Back to Top